Du er landet på Dumbbell.dk, det helt rigtige sted at finde Tunturi vægtstangssæt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tunturi vægtstangssæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tunturi Vægtstangssæt – 140 kg

  • Mærke: Tunturi

Sidste produkt på vores liste er Tunturi Vægtstangssæt – 140 kg som vi har fundet til 5499,- hos Fitnessshoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En træning er ikke komplet uden et godt vægtstangssæt.
Dette Tunturi OL Vægtstangssæt er med en professionel vægtstang med ikke mindre end 18 forskellige vægtskiver i forskellige vægte.
Således kan du selv bestemme vægten af ​​vægtstangen.
Sættets mak…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Tunturi Vægtstangssæt på listen er Tunturi Vægtstangssæt – 140 kg fra Fitnessshoppen.dk med en pris på 5499.00. Billigste udvalgte Vægtstangssæt er Tunturi Vægtstangssæt – 140 kg som du kan købe for 5499.00 hos Fitnessshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Tunturi Vægtstangssæt data og priser er hentet fra 1 butikker (Fitnessshoppen.dk). Alle Tunturi Vægtstangssæt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vægtstangssæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Vægtstangssæt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vægtstangssæt: