Du er landet på Dumbbell.dk, det helt rigtige sted at finde kettlebell. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kettlebell tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kettlebell 40 kg

  Vores første anbefaling er “Kettlebell 40 kg” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Kettlebell på 40 kg.Abilica Kettlebells har en lækker finish og er i bedste kvalitet.Der er påmonteret en kraftig gummibund til beskyttelse af gulv….

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Kettlebell 4 kg

   Vores anden anbefaling er “Kettlebell 4 kg” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Kettlebell på 4 kg.Abilica Kettlebells har en lækker finish og er i bedste kvalitet.Der er påmonteret en kraftig gummibund til beskyttelse af gulv….

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Kettlebell 8 kg

    Næste anbefaling er “Kettlebell 8 kg” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    Kettlebell på 8 kg.Abilica Kettlebells har en lækker finish og er i bedste kvalitet.Der er påmonteret en kraftig gummibund til beskyttelse af gulv….

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: Kettlebell 12 kg

     Produkt nummer 4 på vores “kettlebell-liste” er Kettlebell 12 kg

     Forhandlerens beskrivelse:
     Kettlebell på 12 kg.Abilica Kettlebells har en lækker finish og er i bedste kvalitet.Der er påmonteret en kraftig gummibund til beskyttelse af gulv….

     Tjek bedste pris ❯❯

     5: Kettlebell 16 kg

      Forhandlerens beskrivelse:
      Kettlebell på 16 kg.Abilica Kettlebells har en lækker finish og er i bedste kvalitet.Der er påmonteret en kraftig gummibund til beskyttelse af gulv….

      Tjek bedste pris ❯❯

      6: Kettlebell 20 kg

       Forhandlerens beskrivelse:
       Kettlebell på 20 kg.Abilica Kettlebells har en lækker finish og er i bedste kvalitet.Der er påmonteret en kraftig gummibund til beskyttelse af gulv….

       Tjek bedste pris ❯❯

       7: Kettlebell 24 kg

        Forhandlerens beskrivelse:
        Kettlebell på 24 kg.Abilica Kettlebells har en lækker finish og er i bedste kvalitet.Der er påmonteret en kraftig gummibund til beskyttelse af gulv….

        Tjek bedste pris ❯❯

        8: American Barbell 40 kg Competition Kettlebell

         Sidste produkt på vores liste er American Barbell 40 kg Competition Kettlebell som vi har fundet til 3195,- hos Abilica Online.

         Forhandlerens beskrivelse:
         American Barbell producerer og leverer produkter af top-kvalitet til fitnesscentre i hele verden.
         Størstedelen af de mange produkter hos American Barbell bliver udviklet, produceret og testet i USA.Mere end 90 års erfaring og udvikling giver nogle af mark…

         Tjek bedste pris ❯❯

         Flere produkter.

         De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kettlebell i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kettlebell:

         Dyreste Kettlebell på listen er Tunturi Stativ til skiver, kettlebells og bolde fra Abilica Online med en pris på 3495.00. Billigste udvalgte Kettlebell er Tunturi PE Kettlebell – 2 kg som du kan købe for 79.00 hos Fitnessshoppen.dk. Forskellen på de to priser er 3416 kr.
         Ovenstående Kettlebell data og priser er hentet fra 15 butikker (Abilica Online, Den Intelligente Krop, Intersport DK, Coop.dk, Proshop.dk, Fitnessshoppen.dk, Bodylab, VidaXL DK, Beautycos DK, Sportsbuddy.dk, Bazta.com, Billigsport24, Gucca.dk, Flenci.dk, Apuls.dk). Alle Kettlebell tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

         Flere Kettlebell guides:

         Fandt du ikke det rigtige Kettlebell blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kettlebell: