Dumbbell.dk: Find blandt 1035 Produkter | 9 Kategorier | 19 Brands | 36 Forhandlere

Bedste Toorx Vægtskiver: Se top 7

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Dumbbell.dk, det helt rigtige sted at finde Toorx vægtskiver. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 7 Toorx vægtskiver

  De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Toorx vægtskiver | ✅ Vægtskive-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 7 bedste Toorx vægtskiver

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Toorx vægtskiver som du kan finde lige nu.

  1: Toorx Vægtskive - 0,5 kg

  Hvorfor vælge Toorx Vægtskive - 0,5 kg?

  TOORX vægtskive i metal på 0,5 kg, i farven sort og med en huldiameter på Ø 2,5 cm. Vægtskiven er støbt i støbejern, og er lavet af kvalitetsmateriale, der gør det meget stærkt og modstandsdygtigt over tid.

  2: Toorx Vægtskive i gummi - 2,5 kg

  Hvorfor vælge Toorx Vægtskive i gummi - 2,5 kg?

  2,5 kg. Vægtskive i Olympiske mål (Ø50mm). Skiven er belagt med lugtfrit sort gummi, som gør den behagelig at træne med, og skåner gulv ved evt. nedslag.  Hullet er med rustfrit stål med afrundede kanter, som gør det lettere at laste på og af vægtstangen

  3: Toorx Vægtskive i gummi - 15 kg

  Hvorfor vælge Toorx Vægtskive i gummi - 15 kg?

  Denne vægtskive fra TOORX vejer 15 kg og kommer i  olympiske mål med en huldiameter på 50 mm. Derfor passer den til vægtstænger med en diameter på 50 mm. Skiven er belagt med lugtfrit sort gummi, som gør den behagelig at træne med, og skåner gulv ved evt

  4: Toorx Vægtskive Gummi - 25 kg

  Hvorfor vælge Toorx Vægtskive Gummi - 25 kg?

  5 kg. Vægtskive i Olympiske mål (Ø50mm). Skiven er belagt med lugtfrit sort gummi, som gør den behagelig at træne med, og skåner gulv ved evt. nedslag.  Hullet er med rustfrit stål med afrundede kanter, som gør det lettere at laste på og af vægtstangen.Â

  5: Toorx Vægtskive i gummi - 1,25 kg

  Hvorfor vælge Toorx Vægtskive i gummi - 1,25 kg?

  Toorx gummi vægtskive på 1,25 kg er perfekt til styrketræning. Passer både til lidt ekstra vægt på vægtstangen eller håndvægten. Passer til en stang med Ø50mm. 

  6: Toorx Vægtskive i gummi - 20 kg

  Hvorfor vælge Toorx Vægtskive i gummi - 20 kg?

  20 kg. Vægtskive i Olympiske mål (Ø50mm). Skiven er belagt med lugtfrit sort gummi, som gør den behagelig at træne med, og skåner gulv ved evt. nedslag.  Hullet er med rustfrit stål med afrundede kanter, som gør det lettere at laste på og af vægtstangen.

  7: Toorx Vægtskive Rack STUDIO Ø 50 mm

  Toorx Vægtskive Rack STUDIO Ø 50 mm

  Hvorfor vælge Toorx Vægtskive Rack STUDIO Ø 50 mm?

  Stabil Vægtskive Rack fra Toorx - Enkelt holdtbar design der er ideel til brug af vægtskriver. Der er i alt plads til 8 vægtskiver - Ø 50 mm.

  Andre mærker af vægtskiver

  På vores liste her har vi samlet de Toorx bedste vægtskiver på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige vægtskive til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top