Find Dumbbell blandt 84+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående dumbbells er senest opdateret i dag (18/07 - 2024) kl. 09:07

Du er landet på Dumbbell.dk, det helt rigtige sted at finde dumbbells. Vi har udvalgt 84 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det dumbbell tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 84 forskellige dumbbells fra 8 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Toorx Hexagon Gummi Håndvægt - 2 kg

Toorx Hexagon Gummi Håndvægt - 2 kg

149 kr.

99 kr.

Billede af Gymstick Justerbar Håndvægt 15kg Sæt

Gymstick Justerbar Håndvægt 15kg Sæt

700 kr.

588 kr.

Billede af Titan Life Dumbbell Håndvægte 36kg (1 stk)

Titan Life Dumbbell Håndvægte 36kg (1 stk)

1699 kr.

1.390 kr.

Billede af Slazenger Barbell & Dumbbell Set 50 kg.

Slazenger Barbell & Dumbbell Set 50 kg.

2499 kr.

1.338 kr.

Billede af Gymstick Håndvægt Stang 30mm

Gymstick Håndvægt Stang 30mm

150 kr.

148 kr.

Billede af Companion Rabbit Rice Dumbbell  80g

Companion Rabbit Rice Dumbbell 80g

25 kr.

17 kr.

Billede af HAMMER Dumbbell Weight Discs 2 x 10 kg, Iron (Ø 30 mm)

HAMMER Dumbbell Weight Discs 2 x 10 kg, Iron (Ø 30 mm)

899 kr.

649 kr.

Billede af XQ Max Håndvægte - 2 x 1kg

XQ Max Håndvægte - 2 x 1kg

82,95 kr.

39 kr.

Billede af Trixie Set of Dumbbells ø 4.5 cm/9 cm

Trixie Set of Dumbbells ø 4.5 cm/9 cm

19,95 kr.

16 kr.

Billede af Reebok Functional Dumbbell Hex Håndvægte 40kg (1 stk)

Reebok Functional Dumbbell Hex Håndvægte 40kg (1 stk)

2099 kr.

1.298 kr.

Billede af Titan Life Dumbbell Håndvægte Adjustable (15 kg)

Titan Life Dumbbell Håndvægte Adjustable (15 kg)

699 kr.

438 kr.

Billede af TITAN LIFE LIFE Handweight 10 kg Adjustable

TITAN LIFE LIFE Handweight 10 kg Adjustable

469 kr.

360 kr.

Billede af Abilica DumbBells Trio

Abilica DumbBells Trio

799 kr.

599 kr.

Billede af Tunturi Neopren dumbbell stand w. dumbbells

Tunturi Neopren dumbbell stand w. dumbbells

1299 kr.

545 kr.

Billede af TITAN LIFE Justerbar Håndvægt 20 Kg

TITAN LIFE Justerbar Håndvægt 20 Kg

599 kr.

297 kr.

Billede af Toorx Hexagon Gummi Håndvægt - 1 kg

Toorx Hexagon Gummi Håndvægt - 1 kg

99 kr.

49 kr.

Billede af Gymstick Vinyl Justerbar Håndvægt 15kg

Gymstick Vinyl Justerbar Håndvægt 15kg

350 kr.

279 kr.

Billede af Abilica Hex Dumbbell 32,5 kg

Billede af Energetics Neoprene Dumbbells Unisex 2x2 Kg Sort

Billede af Abilica DumbBell Rack 6

Du kigger lige nu på 84 dumbbells fra 8 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Abilica RICE Reebok Titan Toorx Trixie Tunturi XQ Max

6 fordele ved at træne med dumbbells derhjemme

Overvejer du et sæt dumbbells, men er du ikke helt overbevist endnu, så skal du læse med her. Der er nemlig mange fordele ved at have dem derhjemme, og dem får du her.

Når man overvejer noget, er det en god idé at kigge på fordelene og ulemperne. Vi ser ikke mange ulemper ved at have et større eller mindre sæt dumbbells derhjemme. Til gengæld ser vi mange fordele. Dem kan vi se nærmere på.

Handler dine forbehold om, at du ikke ved, hvad dumbbells er, så bare rolig. Det er ikke en kompliceret træningsmaskine, der fylder et helt rum. Almindelige mennesker vil kalde dumbbells for håndvægte.

Du kan hjemmetræne

Når du har træningsudstyr derhjemme, så kan du træne hjemme. Du behøver ikke at pakke tasken og tage af sted til fitnesscentret. Du kan træne og gå direkte ud i bad, hvis du bliver svedig.

Det er nemt og hurtigt at træne, når du har udstyret derhjemme. Du går bare ind i det rum, hvor de ligger. Det er ikke nødvendigt at gå ud ad døren og tage væk hjemmefra.

Du sparer tid

Når du ikke skal længere end ind i et andet rum, sparer det dig for en masse transporttid og forberedelsestid. Du skal ikke pakke en taske til fitnesscentret. Du skal heller ikke hverken køre eller gå derhen. Afhængigt af hvor langt du har til fitnesscentret, kan det spare dig meget tid.

At spare tid på unødvendige ting kan være rigtig godt. Den ekstra tid, du får, kan du bruge på noget andet. Du kan fx træne mere. Når du ikke bruger tid på transporten, kan du bruge tiden på træningen. Eller du kan få mere tid til noget andet i din hverdag.

Du får trænet mere

Med et sæt dumbbells i hjemmet kan du også få trænet mere. Fordi det nemlig er nemmere. Du skal ikke så langt, så du kan bare lige tage nogle øvelser.

Er du ikke i ret god muskelform, kan det være ekstra smart med lidt træningsudstyr i hjemmet. Så kan du nemlig nemmere tage ganske få gentagelser af en øvelse og så fortsætte dit liv. Er det endnu for hårdt med mange gentagelser, så tager du bare få gentagelser, men oftere.

Du kan træne målrettet

Endnu en smart ting ved dumbbells er, at du kan bruge dem til at træne meget målrettet. Du kan ramme helt bestemte muskelgrupper og gøre dem stærkere. Det kræver bare, at du kender de rigtige øvelser.

Øvelserne kan du enten få fra fitnesscentret. Når du først har lært dem, kan du lige så godt lave dem derhjemme. Eller du kan finde dem online. Der ligger mange træningsvideoer på Youtube.

Har du et ønske om at styrke en bestemt muskel, så kan du gøre det med dumbbells derhjemme. Du kan lave øvelser, som går lige i den muskelgruppe og træner den intenst. Og du kan lave mange gentagelser i løbet af en dag, fordi du bare skal gå ind i et andet rum.

De fylder ikke meget

Vil du gerne træne derhjemme, så er der mange muligheder. Mange af dem er bare meget store og kræver en del plads. Det er ikke sikkert, at du har plads til en stor træningsmaskine derhjemme. Til gengæld har du med stor sandsynlighed plads til et par dumbbells eller ti. De fylder nemlig ikke ret meget. De er dog stadig meget alsidige og kan træne mange af dine muskler.

I et mindre hjem kan det være en god idé med noget træningsudstyr, der ikke fylder for meget. Det er også smart med noget, der kan sættes væk og ind i et skab, når der fx kommer gæster.

Du kan træne på alle niveauer

Den store alsidighed i dumbbells er også en stor fordel. Du kan nemlig både lave mange forskellige øvelser og tage dem på mange forskellige niveauer. Så om du er nybegynder ud i træning, eller du har trænet længe, så er de et godt værktøj. Du kan nemlig få god træning du af dem, uanset hvilket niveau du er på.

Du kan skrue på flere knapper. Der er blandt andet vægtenes størrelse. Den hænger sammen med vægten. Når du lige starter, skal du bruge nogle af de små, der ikke vejer så meget. Senere kan du skifte over til nogle større. Undervejs kan du rykke op og ned i vægt mange gange, for der findes dumbbells i mange størrelser.

Du kan også skrue på dine øvelser. Nogle øvelser går målrettet ind og træner en bestemt muskel. Så skal den muskel helt selv lave alt arbejdet, og det kan være en lidt hård øvelse. Andre øvelser tager fat i flere eller større muskler, og det gør det lidt nemmere. På den måde kan du altså sagtens starte mildt og med tiden skrue op på et ganske højt niveau.

Find det du mangler på dumbbell.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.400 produkter fra mere end 50 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.510 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-18 09:07:50.

9
Produkttyper
2.400
Produkter
50
Forhandlere
3.510
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.